Brandput

Een brandput zorgt ervoor dat de brandweer makkelijk toegang heeft tot voldoende bluswater. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. De levering van bluswater wordt namelijk niet meer gegarandeerd door waterleidingmaatschappijen.

Bronbemaling

Wij hebben elk type bemaling in huis. Dus of u nu een zwembad, parkeergarage of kilometers leiding wilt aanleggen: wij helpen u graag bij de realisatie van uw project.

Waterbron

Een eigen waterbron biedt gemak in allerlei situaties. U kunt een beregeningsbron, zoals een waterbron ook wel wordt genoemd, bijvoorbeeld gebruiken om uw tuin te beregenen of uw vijver op peil te houden. Maar ook voor het schoonspuiten van uw machinepark of straatwerk is een waterbron zeer geschikt.

Berliner Damwand

Stel, u hebt een project onderhanden waarbij u moet graven, maar waar geen ruimte is voor een talud. Door het boren van H-balken en daarachter balken of rijplaten te plaatsen, kunnen wij een tijdelijke grondkerende constructie voor u leveren. Pijpers Bronbemalingen B.V. is de enige partij in Nederland die H-balken ook trillingsvrij kan aanbrengen.

Boorwerkzaamheden

Pijpers Bronbemalingen B.V. heeft de volgende boortechnieken in huis: gecontroleerd spoelboren, spoelboringen, avegaarboren, holle avegaarboren tot 7 meter diepte en zuigboren.

Aardwarmte

Sinds 2018 bevinden wij ons in de wereld van aardwarmtesystemen. Wij focussen ons hierbij op de ondergrondse werkzaamheden, zoals het boren en het aanbrengen van de lussen.

Verhuur en advies

Ook voor verhuur van onder meer pompen en voor advies op maat kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.