Een eigen waterbron biedt gemak in allerlei situaties. U kunt een beregeningsbron, zoals een waterbron ook wel wordt genoemd, bijvoorbeeld gebruiken om uw tuin te beregenen of uw vijver op peil te houden. Maar ook voor het schoonspuiten van uw machinepark of straatwerk is een waterbron zeer geschikt.

Pijpers Bronbemalingen is met 100 jaar ervaring dé specialist op het gebied van waterbronnen, brandputten en drinkwaterbronnen. Naast het boren van een waterbron, leveren wij ook alle benodigde pompen en druksystemen voor elk debiet. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd over voldoende beregeningswater beschikt.

Bovendien boren we bronnen volgens het in ons bezit zijnde procescertificaat. Hierbij houden we rekening met de door u gewenste capaciteit van de bron. Ook voor de afwerking kunt u bij ons terecht, of u deze nu bovengronds of ondergronds wenst. 

Tuin

Wilt u uw gazon of siertuin beregenen? Pijpers Bronbemalingen kan u voorzien van een passende waterbron.

Akkerbouw

Voor agrarische bedrijven is werken met oppervlaktewater niet altijd mogelijk. Soms is dat zelfs niet toegestaan. Een eigen waterbron biedt in zo’n geval zekerheid. Uw eigen beregeningsbron kan uw energielasten bovendien aanzienlijk verlagen. Wij helpen u graag bij de aanleg van uw waterbron en kunnen die direct verbinden met beregeningsinstallaties of beregeningshaspels.

Advies op maat

Juist omdat een beregeningsbron geschikt is voor veel verschillende doeleinden, is het belangrijk dat deze voor u op maat wordt gemaakt. We denken daarom graag met u mee.

Voordat wij u een passende aanbieding verzorgen, wordt er eerst gekeken of het mogelijk is een bron aan te leggen en of het is toegestaan om op de bewuste locatie een watervoorziening te verzorgen. Hierna kunnen wij de bron afstemmen op uw gebruik en waterbehoefte en kijken naar praktische mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

 

Offerte aanvragen