Verhuur

Veel projecten vragen om tijdelijke pompinzet. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis bent u ook voor verhuur bij ons aan het juiste adres. Onze uitgebreide verhuurafdeling levert u altijd de juiste oplossing, op elk gewenst moment en op iedere locatie! Samen met u zoeken wij naar de beste en financieel aantrekkelijkste oplossing. Wij leveren en verhuren aan aannemerij, overheid, industrie, agrariërs en particulieren.

Grote huurvloot

Pijpers heeft een moderne huurvloot van ruim 200 pompen. Zodoende beschikken wij over een ruim assortiment aan geluidgedempte diesel, hele stille diesel en elektrische vacuüm-plunjerpompen. Maar ook over centrifugaalpompen, dompelpompen en klokpompen. Neem gerust contact met ons op, zodat onze adviseurs u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste en beste pompoplossing voor uw situatie. Ook verhuren wij alle benodigde toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan stroomaggregaten, zandvangers, watermeters, kabels en leidingwerk.

Advies op maat

We adviseren u graag over de juiste pompoplossing voor uw specifieke situatie. En dat vereist kennis en creativiteit die verdergaan dan standaard oplossingen! Pijpers Bronbemalingen heeft een eigen werkplaats en een servicedienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Onze medewerkers kunnen zo hun expertise snel en efficiënt met u delen. Hierdoor bent u dus verzekerd van een korte reactietijd.

Wanneer u hier interesse in heeft, kunnen wij het advies ook voor u op papier zetten. Dit doen we door middel van het opstellen van een bemalingsadvies in samenwerking met PJ Milieu of een concreter bemalingsplan, dat meer is toegespitst op de praktijk.

Soorten pompinstallaties
  • Vacuüm-plunjerpompen (diesel/elektrisch) – tot 90 m³/h
  • Centrifugaalpompen – tot 300 m³/h
  • Dompelpompen – tot 150 m³/h
  • Klokpompen – tot 100 m³/h

 

Offerte aanvragen