Bij al onze werkzaamheden zijn kwaliteit, service en duurzaamheid de speerpunten van ons beleid. Daarom beschikken wij vanzelfsprekend over de certificaten voor VCA*, ISO 9001, BRL SIKB 2100 en BRL SIKB 11000. Bovendien willen wij met onze leveranciers, opdrachtgevers en medewerkers maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kwaliteit, service en duurzaamheid

Wij garanderen kwaliteit door de inkoop van goede en veilige materialen en voortdurende scholing en begeleiding van onze medewerkers. Ook kunt u van ons een eerlijk antwoord verwachten. Kortom: wij komen onze beloftes na.

Service waarborgen wij door een platte organisatiestructuur. Snel en adequaat handelen en schakelen is onze grote kracht. Bovendien voorzien wij u graag van persoonlijk advies bij uw project.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit garanderen wij onder meer door aandacht voor scholing, ondersteuning en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze medewerkers. Ook zorgen wij voor eerlijke inkoop en leverantie van onze producten.

Certificaten

Concluderend bouwen wij graag aan duurzame relaties, waarbij wij er voor zorgen dat het werk goed uitgevoerd wordt. Dit geldt voor al onze diensten. En mocht er toch iets misgaan, door welke omstandigheid dan ook, zorgen wij met een adequate reactie dat het werk snel weer op gang is.

VCA* certificaat

ISO 9001 certificaat

BRL SIKB 2100 certificaat

BRL SIKB 11000 certificaat