Bronbemaling

Wij hebben elke type bemaling in huis, dus of u nu een zwembad, parkeergarage of kilometers leiding moet aanleggen, voor elke project kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u geen last krijgt van grondwater.

Waterbronnen/brandputten

Heeft u water nodig voor uw tuin, vijver of landbouwgrond? Geen zorgen wij kunnen een bron voor u boren en afmonteren. Ook voor het leveren en onderhouden van brandputten zijn wij een bekende partij.

Berliner Damwand

Stel u heeft een project onderhanden waarbij u moet graven, maar waar geen ruimte is voor een talud. Door het boren van H-balken en daarachter balken of rijplaten te plaatsen, kunnen wij een tijdelijke grond kerende constructie voor u leveren.

Boorwerkzaamheden

Pijpers Bronbemalingen B.V. heeft de volgende boortechnieken in huis: gecontroleerd spoelboren, spoelboringen, avegaarboren, holle avegaarboren en zuigboren.

Fonteinen

Sinds 2000 zijn wij leverancier van fonteinen en sproeiers voor vijvers, grachten of waterpartijen. Onze installaties onderscheiden zich hierbij op drie punten, vandaalbestendig, milieuvriendelijk en onderhoudsarm.

Verhuur en advies

Ook voor de verhuur van pompen e.d. en advies op maat kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.