Bronbemaling

Wij hebben elke type bemaling in huis, dus of u nu een zwembad, parkeergarage of kilometers leiding moet aanleggen, voor elke project kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u geen last krijgt van grondwater.

Waterbronnen/brandputten

Heeft u water nodig voor uw tuin, vijver of landbouwgrond? Geen zorgen wij, of één van onze boorpartners, kunnen een bron voor u boren en afmonteren. Ook voor het leveren en onderhouden van brandputten zijn wij een bekende partij.

Berliner Damwand

Stel u heeft een project onderhanden waarbij u moet graven, maar waar geen ruimte is voor een talud. Door het boren van H-balken en daarachter balken of rijplaten te plaatsen, kunnen wij een tijdelijke grond kerende constructie voor u leveren.

Boorwerkzaamheden

Pijpers Bronbemalingen B.V. heeft de volgende boortechnieken in huis: gecontroleerd spoelboren, spoelboringen, avegaarboren en holle avegaarboren tot 7 meter – MV.

Aardwarmte

Sinds 2018 bevinden wij ons in de wereld van aardwarmte systemen. Wij focussen ons hierbij op de ondergrondse werkzaamheden zoals het boren en het aanbrengen van de lussen.

Verhuur en advies

Ook voor de verhuur van pompen e.d. en advies op maat kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.