Verhuur

Veel projecten vragen om tijdelijke pompinzet. Onze uitgebreide verhuur afdeling levert u op elk gewenst moment en op iedere locatie de juiste oplossing. Door onze jarenlange ervaring en kennis bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u zoeken wij naar de beste en financieel aantrekkelijkste oplossing. Wij leveren of verhuren aan aannemerij, overheid, industrie, agrariërs en particulieren.

Grote huurvloot

Wij hebben een moderne huurvloot van ruim 200 pompen. Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan, (geluidgedempte diesel, hele stille diesel of elektrische) vacuüm-plunjerpompen, centrifugaalpompen, dompelpompen en klokpompen. Onze adviseurs helpen u graag bij de keuze van de juiste en beste pompoplossing voor uw specifieke situatie. Daarnaast verhuren wij alle benodigde toebehoren zoals: stroomaggregaten, zandvangers, watermeters, kabels en leidingwerk.

Advies op maat

Voor uw specifieke situatie adviseren wij u graag over de juist pompoplossing. Dat vereist kennis en creativiteit die verder gaan dan standaard oplossingen. Wij hebben een eigen werkplaats en servicedienst (24 uur per dag, 7 dagen per week). Hierdoor bent u verzekerd van een korte reactietijd. Onze medewerkers kunnen zo hun expertise snel en efficiënt met u delen!

Als u dat wenst kunnen wij dit advies tevens voor u op papier zetten door middel van het opstellen van een bemalingsadvies, in samenwerking met PJ Milieu of een concreter bemalingsplan, welke meer is toegespitst op de praktijk.

Soorten pompinstallaties

  • Vacuüm-plunjerpompen (diesel/elektrisch) – tot 90 m³/h
  • Centrifugaalpompen – tot 300 m³/h
  • Dompelpompen – tot 150 m³/h
  • Klokpompen – tot 100 m³/h