Na een dienstverband van achtendertig jaar treedt onze uitvoerder dhr. R.H. de Greef terug en maakt ruimte voor zijn opvolger dhr. R. van den Broek.

[su_custom_gallery source=”media: 610,611″ limit=”2″ width=”200″ height=”200″ title=”never”]

Begonnen als monteur bronbemalingen heeft Rikkert de Greef de laatste tientallen jaren als uitvoerder met vele opdrachtgevers en leveranciers met veel plezier samen gewerkt. Vanaf deze plaats willen wij u danken voor het wederzijdse vertrouwen en medewerking.

Via deze weg hebben wij het genoegen om zijn opvolger, dhr. R. (Robert) van den Broek aan u voor te stellen. Dhr. R. van den Broek is op 1 maart jl. bij ons in dienst getreden en wellicht hebt u hem al ontmoet. Voor zijn periode bij Pijpers Bronbemalingen was Robert werkzaam bij Draaijer grondboringen en Duratherm.

Ervan uitgaande dat wij u op deze wijze voldoende hebben geรฏnformeerd, vertrouwen wij op de voortzetting van de goede samenwerking.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Anderzijds neemt Robert van den Broek (06-55798974) mogelijk contact met u op, om zich aan u voor te stellen.