Na een dienstverband van achtendertig jaar treedt onze uitvoerder dhr. R.H. de Greef terug en maakt ruimte voor zijn opvolger dhr. R. van den Broek.

Begonnen als monteur bronbemalingen heeft Rikkert de Greef de laatste tientallen jaren als uitvoerder met vele opdrachtgevers en leveranciers met veel plezier samen gewerkt. Vanaf deze plaats willen wij u danken voor het wederzijdse vertrouwen en medewerking.

Via deze weg hebben wij het genoegen om zijn opvolger, dhr. R. (Robert) van den Broek aan u voor te stellen. Dhr. R. van den Broek is op 1 maart jl. bij ons in dienst getreden en wellicht hebt u hem al ontmoet. Voor zijn periode bij Pijpers Bronbemalingen was Robert werkzaam bij Draaijer grondboringen en Duratherm.

Ervan uitgaande dat wij u op deze wijze voldoende hebben geïnformeerd, vertrouwen wij op de voortzetting van de goede samenwerking.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Anderzijds neemt Robert van den Broek (06-55798974) mogelijk contact met u op, om zich aan u voor te stellen.