Kwaliteit
Bij al onze werkzaamheden zijn kwaliteit, service en duurzaamheid altijd de speerpunten van ons beleid. Vanzelfsprekend zijn wij hierdoor gecertificeerd voor VCA*, ISO 9001 en BRL SIKB 2100, waarbij aan het certificaat BRL SIKB 12000 gewerkt wordt. Bovendien willen wij met onze leveranciers, opdrachtgevers en medewerkers maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kwaliteit garanderen wij door inkoop van goede en veilige materialen en door voortdurende scholing en begeleiding van onze medewerkers. Ook kunt u van ons een eerlijk antwoord verwachten, oftewel wij komen onze beloftes na.

Service garanderen wij door een platte organisatiestructuur. Snel en adequaat handelen en schakelen is onze grote kracht. Bovendien voorzien wij u graag van advies bij uw project.

Duurzaamheid garanderen wij door aandacht voor scholing, ondersteuning en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze medewerkers. Daarnaast zorgen wij voor eerlijke inkoop en leverantie van onze producten.

Concluderend bouwen wij graag aan duurzame relaties, waarbij wij er voor zorgen dat het werk goed uitgevoerd wordt en mocht er toch iets misgaan, door welke omstandigheid dan ook, zorgen wij met een snelle en adequate reactie dat het werk snel weer op gang is.

VCA* certificaat

ISO 9001 certificaat

BRL SIKB 2100 certificaat