Fonteinen

Sinds 2000 zijn wij leverancier van fonteinen en sproeiers voor vijvers, grachten of waterpartijen. Onze installaties onderscheiden zich hierbij op drie punten, vandaalbestendig, milieuvriendelijk en onderhoudsarm. Dit bereiken wij o.a. door het gebruik van degelijke en duurzame materialen, simpele constructies en verdekte opstellingen. Ook selecteren wij de pompen met het laagste stroomverbruik bij de gewenste installatie. Er komt natuurlijk nog veel meer bij kijken, daarvoor komen we graag een keer op locatie bij u langs. Wij adviseren u namelijk graag bij uw project.

Tevens beschikken wij over de middelen voor het boren van waterbronnen, waardoor wij op iedere gewenste plek een vijver/fontein kunnen creëren. Ook als vijvers of grachten water verliezen door verdamping of infiltratie in de bodem, dan kunnen wij dit oplossen door het aanbrengen van een bron met een vulpomp en/of het afdichten van de waterbodem.

Wij beschikken bovendien over een eigen werkplaats met constructiemogelijkheden, waardoor wij alles aan uw wensen kunnen aanpassen.

Naast het leveren van installaties verzorgen wij ook het onderhoud van installaties. Hierbij kijken wij altijd of er mogelijkheden zijn om het onderhoud te vergemakkelijken, zodat u minder geld kwijt bent aan het jaarlijks onderhouden van de installaties. Er zijn al meerdere gemeenten en bedrijven u voor geweest.

Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.